Sos creol

Printeaza

Sos creol

Ingrediente:Sos creol

  • 4 căţei usturoi
  • sare
  • şofran
  • 40 g capere
  • 2 bucăţi de anghinare
  • 1 legătură verdeaţă
  • 60 g unt
  • 80 g şuncă
  • 3 linguri sos spaniol
  • 1/4 lingură făină
  • 1/2 pahar vin roşu
  • 1 lingură bulion de roşii

 

Mod de preparare:

Usturoiul tocat se sotează în unt cu făină, se pune şunca şi anghinara tăiate julien scurt şi se fierbe 4-5 minute cu sosul spaniol, vinul roşu, sare şi şofran.

Se termină cu verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.