Sos de ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de sos de ciuperci din: ciuperci, unt, faina si lapte.

Ingrediente:

  • 250 g ciuperci portobellini
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 300 ml lapte integral

 

Mod de preparare:

Taiati ciupercile si incalziti untul intr-o cratita medie, la foc puternic.

Puneti ciupercile si caliti-le pana se inmoaie. Adaugati faina si fierbeti, amestecand continuu, pentru 2 minute.

Adaugati laptele putin cate putin, amestecand permanent, la foc mic.

Opriti focul, lasati sa se raceasca si pasati sosul cu un blender sau mixer.

Condimentati dupa gust si decorati cu ardei tocat, daca va place.

 

Sos de ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Acest sos de ciuperci este perfect!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.