Sos chutney cu piersici şi ardei gras

Printeaza

O reteta delicioasa de sos chutney cu piersici si ardei gras din: piersici, ardei gras, ceapa, stafide, zahar brun, ghimbir, nucsoara, sare de mare si piper.

Ingrediente:Sos chutney cu piersici şi ardei gras

  • 3 piersici decojite, tăiate în cubuleţe
  • 1 ar­dei gras verde sau galben, tăiat
  • 1 ceapă tocată mărunt
  • 1 lingură stafide
  • 1 cană oţet de mere
  • 2 linguri zahăr brun
  • 1 linguriţă ghim­bir ras
  • 1 linguriţă nucşoară pisată
  • sare de mare şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Se pun toate ingredienteleîntr-o tigaie mare.

Se acoperă şi se lasă la foc mic timp de 45 minu­te, amestecând deseori.

Se descoperă tigaia, se dă la foc potrivit până se îngroaşă compoziţia.

Sos chutney cu piersici şi ardei gras

Sos chutney cu piersici şi ardei gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.