Sos brun cu zarzavat

Printeaza

Sos brun cu zarzavat din: oase de gaina sau de curcan, zarzavat, apa.

Ingrediente:Sos brun cu zarzavat

  • oase de găină sau de curcan
  • zarzavat
  • 4 l apa

Mod de preparare:

Folosiţi oase de găină sau de curcan, spargeţi-le cu satârul, rumeniţi-le cu zarzavatul la cuptor, apoi puneţi-le la fiert cu 4 l de apă, pe foc mic, timp de 4 ore.

Strecuraţi apoi lichidul rămas, degresaţi-l şi fierbeţi-l din nou până când scade la jumătate. Cu acesta pregătiţi obişnuit sosul brun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.