Sos brun gelatinos

Printeaza

Aceleaşi cantităţi ca la sos alb, cu deosebirea că în loc de frişca se foloseşte supă de oase şi vin roşu.

Se prepară la fel ca sosul alb, cu deosebire că în loc de frişca sau lapte se adaugă supă din oase prăjite la cuptor, vin roşu şi mai multă esenţă de ciuperci.

Dacă sosul nu este suficient de închis la culoare, se poate colora cu zahăr ars. La urmă se strecoară prin tifon sau sită deasă.

Acest sos se foloseşte de preferinţă la preparatele din vînat.

 

Sos brun gelatinos

Sos brun gelatinos

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.