Sos de brânză de vaci şi şofran

Printeaza

O reteta de sos de branza de vaci si sofran din: lapte, smantana, branza de vaci, sofran, vanilie si zahar.

Ingrediente:Sos de brânză de vaci şi şofran

  • 150 ml lapte
  • 500 ml smantana dulce
  • 120 g branza de vaci
  • 1 varf de cutit sofran
  • 1/2 pastaie de vanilie
  • 2 linguri zahar

 

Mod de preparare:

Pune laptele la încălzit. Despică păstaia de vanilie şi râcâie seminţele din inte­rior, pune-le în lapte, împreună cu păstaia. Adaugă şofranul şi lasă-1lsă se răcească. Freacă brânza cu zahărul într-un castron şi toarnă peste compoziţie laptele strecurat.

Amestecă cu grijă şi adaugă smântână. înainte de a servi sosul, lasă-l să se răcească. Poate fi servit cu dulciuri pufoase din ciocolată, călduţe, de tipul sufleurilor sau al brioselor.

Sos de brânză de vaci şi şofran

Sos de brânză de vaci şi şofran

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.