Sos bordelez de raci

Printeaza

Sos bordelez de raci

Ingrediente:Sos bordelez de raci

  • 1 ceapă (arpagic)
  • 1/2 pahar vin
  • 60 g unt de raci
  • 1/4 lingură făină
  • sare
  • piper alb
  • boia
  • 3 linguri fond de peşte
  • 2 linguri smîntînă

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă şi se pune la foc cu vinul. Cînd a scăzut la un sfert se pun untul de raci, făina şi zeama de peşte sau de raci, boia şi piper.

Se mai fierb 10 minute, se strecoară şi se adaugă smîntînă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.