Sos Athenee Palace românesc

Printeaza

Sos Athenee Palace românesc

Ingrediente:Sos Athenee Palace românesc

  • 1/2 ceapă
  • 3 căţei usturoi
  • 150 g ciuperci
  • 50 g capere
  • 3 castraveciori în otet
  • puţin pătrunjel şi tarhon
  • 120g unt
  • 3 linguri sos spaniol
  • 2 gălbenuşuri

 

Mod de preparare:

Se toacă mărunt ceapa, usturoiul, ciupercile, caperele, castraveciorii şi se sotează 10 minute cu 60 g unt.

Apoi se adaugă sosul spaniol, se amestecă cu gălbenuşurile şi 60 g unt.

Se pune verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.