Sos alb suprem de peşte

Printeaza

Sos alb suprem de peşte

Ingrediente:Sos alb suprem de peşte

  • 60 g unt
  • 2 linguri făină
  • sare
  • piper alb
  • 1/2 l zeamă de peşte
  • 2 gălbenu­şuri
  • 2 linguri smîntînă
  • 1/4 lămaie

 

Mod de preparare:

Se face un rantaş alb din unt făină şi se stinge cu zeama de peşte.

Se pun sare, piper alb şi se fierbe 5 minute.

Se adaugă gălbenuşurile, smîntînă şi zeama de lămîie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.