Sos alb Bercy

Printeaza

Sos alb Bercy

Ingrediente:Sos alb Bercy

  • 1/4 sos alb
  • 1/2 pahar vin alb
  • 50 g şuncă
  • 40 g parmezan sau caşcaval ras
  • 2 gălbenuşuri
  • 1/2 ceapă (arpagic)
  • sare
  • piper alb pisat
  • 1 lin­gură smîntînă
  • puţin pătrunjel
  • 20 g unt
  • puţin lapte

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt şi se fierbe cu vinul, pînă ce a scăzut.

Se pune apoi sosul alb, puţin lapte, untul şi se fierbe, cu şunca tăiată julien, 3- 4 minute.

Se montează (amestecă) cu gălbenuşurile, smîntînă, parmezanul şi pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.