Sos alb cu ardei si ridichi

Printeaza

Sos alb cu ardei si ridichi din: ridichi, ardei gras roşu, iaurt, smantana, usutroi, suc de lamaie, sare, marar.

Sos alb cu ardei si ridchi

Ingrediente:

  • 2 legături ridichi
  • 1 ardei gras roşu
  • 200 g iaurt
  • 100 g smântână
  • 3 căţei usturoi
  • sucul de la 1 lămâie
  • sare
  • 1 legătură mărar

Mod de preparare:

Speli şi cureţi usturoiul, îl zdrobeşti şi-l freci cu sare şi cu sucul de lămâie.

Amesteci într-un bol iaurtul şi smântâ­nă, adaugi ridichile şi ardeiul tăiate cubuleţe, mărarul tocat fin şi zeama de lămâie cu us­turoi. Dai la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.