Somon marinat pe gratar

Printeaza

Somon marinat pe gratar din: somon, rosii, unt, piper, sare, cimbru, ulei de masline.

Ingrediente:Somon marinat pe gratar

  • 6 felii groase de somon
  • 12 roşii
  • 200 g unt
  • 1 linguriţă piper alb măcinat
  • 1/2 linguriţă sare grunjoasă
  • 1 linguriţă frunze de cimbru proaspăt
  • 6 linguri ulei de măsline

Mod de preparare:

Se prepară o marinată din ulei, cimbru tocat, sare şi ,piper.
Se lasă feliile de somon în marinată timp de 3-4 ore. Se frige peştele pe grătar cu lemne, alături de roşiile tăiate în jumătăţi.

Se servesc, pe un platou încălzit, somonul, stropit cu unt topit bătut cu zeamă de lămâie, şi roşiile coapte.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.