Somon invelit in pesmet

Printeaza

Somon invelit in pesmet din: paine, usturoi, patrunjel, marar, coriandru, ardei iute, ulei de masline, somon, rosii, sare, piper.

Ingrediente:Somon_invelit_in_pesmet

  • 50 g paine alba fara coajă
  • 1 căţel de usturoi, tăiat mărunt
  • 2 linguri cu ierburi mixte (pătrunjel, mărar şi coriandru), tăiate mărunt
  • 2 linguriţe cu fulgi uscaţi de ardei iute
  • 4 linguri cu ulei de măsline
  • 4 fileuri de somon
  • 225 g roşii cherry
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 190°C. Prăjeşte pâinea într-un prăjitor, pentru a obţine pesmetul. Pune pesmetul într-un castron şi amestecă-l cu usturoiul, ierburile, fulgii de ardei iute şi 2 linguri de ulei.

Condimentează cu sare şi piper negru. Aşază fileurile de somon într-o tavă tapetata cu hartie copt şi acoperă-le deasupra cu amestecul de pesmet. Coace peştele în cuptor, timp de 15-20 minute, sau până este gata.
Pune roşiile într-o tavă şi stropeşte-le cu uleiul de măsline rămas. Coace-le 10 minute. Imparte roşiile între 4 farfurii şi pune şi câte o bucată de peşte.

 

Somon invelit in pesmet

Somon_invelit_in_pesmet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.