Somon cu legume la gratar

Printeaza

Somon cu legume la gratar din: somon, ardei gras, rosii cherry, vanata, dovlecel, capere, vin, lamaie, ulei, sare, patrunjel.

Ingrediente:Somon_cu_legume_la_gratar

  • 200 g somon
  • 1 ardei gras
  • 4-5 rosii cherry
  • 4 felii de vanata (rondele)
  • 4 felii dovlecel
  • 50 g capere (din saramura)
  • 20 ml vin alb
  • 1 lamaie
  • ulei
  • sare
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Somonul se aşează pe o folie de aluminiu, se presară cu sare şi piper şi se dă cu ulei de măsline; Se pune apoi pe grătar, şi se lasă 15 – 20 de min. Din când în când se întoarce; Se pune sare şi piper peste legume, după care se aşează şi ele pe grătar;

Intr-o tigaie încinsă se prepară un sos din vin alb, sare, capere, suc de lămâie şi ulei de măsline. Se lasă pe foc 2-3 min. Se ia apoi de pe foc şi se lasă la răcit; Se toarnă apoi sosul şi se ornează cu pătrunjel.

Somon cu legume la gratar

Somon_cu_legume_la_gratar

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce-mi place cum ti-a iesit, bravo!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.