Somon cu ciuperci

Printeaza

O reteta de somon cu ciuperci din: rondele de somon, ciuperci, ceapa, sirop de rodie, unt, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 rondele de somon
  • 500 g ciuperci champignon mici
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 linguri sirop de rodie
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Presarati rondelele de somon cu sare si piper, apoi prajit-le in unt, la foc mic cate 4-5 minute pe fiecare parte. Scoateti-le pe o farfurie si pastrati-le acoperite, la cald. In grasimea ramasa puneti ceapa curatata spalata, taiata in 4 si desfacuta in foi.

Puneti in tigaie si ciupercile curatate si spalate, fara a le taia. Cand ceapa s-a inmuiat bine puneti siropul de rodie si 2 linguri de zeama de lamaie.

Amestecati bine si mai lasati la foc mic 2-3 minute. Serviti cate un medalion de somon la o portie, alaturi cu ciuperci si ceapa, totul stropit cu sosul din tigaie si ornati cu feliute de lamaie.

Somon cu ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.