Snitele din soia cu sos de ceapa

Printeaza

 Snitele din soia cu sos de ceapa

Ingrediente:Snitele din soia cu sos de ceapa

  • 10 şniţele de soia
  • 100 ml ulei
  • 2 cepe
  • 2 linguri făină
  • boia
  • piper
  • condiment
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi şniţelele după indicaţiile de pe pachet, apoi le scurgi, le baţi puţin cu ciocanul de şniţele, le sărezi şi le presari cu boia şi piper (după gust).

Le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei încins câte 2 minute pe fiecare parte. Le scoţi din ulei, le laşi să se scurgă pe şerveţele, iar în uleiul rămas căleşti ceapa tăiată mărunt.

Adaugi apoi şniţelele, boia după gust, puţin condiment. Pui apă cât să le acopere şi le fierbi la foc mic timp de 30 de minute, amestecând din când în când. Le serveşti cu piure de cartofi şi cu mămăliguţă.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Sa fac si eu snitele de soia, nu am mai facut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.