Snitele din carne de vitel (varianta)

Printeaza

Snitele din carne de vitel din: carne de vitel, oua, lapte, ulei, sare.

Ingrediente:Snitele din carne de vitel

  • 400 g carne de viţel
  • 2 ouă
  • 4 linguri lapte
  • 60 ml ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea de viţel o speli şi o tai felii, apoi le baţi cu cio­canul de şniţele. Le laşi deoparte, până pregăteşti compoziţia de ouă.

Baţi albuşurile spumă, subţiezi gălbenuşurile cu lapte, apoi le amesteci pe toate.

Feliile de carne le treci prin compoziţia de ouă cu lapte şi le prăjeşti în uleiul încins.

După ce s-au prăjit toate, le serveşti cu salată de crudităţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.