Snitele de vitel papricate

Printeaza

Snitele de vitel papricate

Snitele de vitel papricate

Ingrediente:

  • 600 g pulpa de vitel
  • 2 linguri untura
  • 4 lin­guri smantana
  • 1 ceapa mare (taiata marunt)
  • 1 varf de cutit boia dulce
  • sare si piper (dupa gust)

 

Mod de preparare:

Se taie din car­ne 8 felii subtiri, care se bat bi­ne si se presara cu sare sj piper. Ceapa se inabusa in untura, se adauga boiaua si apoi se prajesc snitelele.

Vasul acoperit cu un capac se lasa la foc mic si se adauga putina apa, pana ce carnea s-a fragezit.

Se adauga smantana sj dupa cateva minute se serveste cu galuste din faina, paste fierte sau cartofi natur.

Snitele de vitel papricate

Snitele de vitel papricate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.