Snitele de pui cu muraturi

Printeaza

Snitele de pui cu muraturi

Snitele de pui cu muraturi

Ingrediente:

  • piept de pui sau pulpe
  • oua
  • condimente
  • faina
  • pesmet
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intr- un vas unde avem condimentele (putin ulei cu condimente si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim amestecul.

Amestecul se face  din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta) dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet.

Luam carmea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin bechamel si se pune la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea).

Se rupenesc (sa aiba o culoare aurie). Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte.

Snitele de pui cu muraturi

Snitele de pui cu muraturi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.