Snitele de miel

Printeaza

Snitele de miel din: pulpa de miel, untura, faina, oua, pesmet, sare, lapte.

Ingrediente:Snitele de miel

  • 2 pulpe din spate
  • 250 g untura sau 300 ml ulei
  • 50 g faina
  • 2 oua
  • 100 g pesmet fin
  • putina sare
  • 200 ml lapte

 

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se zvanta cu un stergar si se desprinde de pe oase.

Se taie bucati mai mici, se bate fiecare bucata, se sareaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau prin faina, ou (batut) si pesmet.

Se prajesc in grasimea incinsa cu capac pana ce se rumenesc.

Snitelele de miel se servesc cu orez fiert, piure de cartofi si salata verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.