Snitele de curcan cu rosii si sos de ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de snitele de curcan cu rosii si sos de ciuperci din: snitele de curcan, ceapa, untdelemn, praz, ciuperci, sos de soia, rosii, patrunjel si smantana.

Ingrediente:Snitele de curcan cu rosii si sos de ciuperci

  • 500 gr şniţele de curcan
  • 2 cepe
  • 2   linguri de untdelemn
  • 2 bucăţi de praz
  • 500 gr ciuperci
  • 1/8 l supă
  • 3   linguri de sos de soia
  • 250 gr roşii
  • 1  legătură de pătrunjel
  • 2   linguri de smântână

 

Mod de preparare:

Tăiem mărunt ceapa, iar şniţelele le tăiem bucăţele. In vas frigem carnea, adăugăm ceapa şi frigem mai departe. Adăugăm apoi prazul şi ciupercile tăiate şi mai fierbem înăbuşit încă 10 minute. Turnăm supa şi punem condimente. Adăugăm roşiile tăiate în felii. Amestecăm şi smântână, garnisim totul cu pătrun­jel.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.