Snitele cu cascaval ras

Printeaza

Snitele cu cascaval ras din: carne macra, ou, pesmet, cascaval, ulei, sare, piper, faina, rosii, ardei gras.

Ingrediente:Snitele cu cascaval ras

  • 500 g carne macra de porc sau vitel
  • 1 ou
  • 3 linguri cu pesmet
  • 3 linguri cu cascaval ras
  • 1 ceasca plina cu ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu faina
  • 2 rosii
  • 3-4 ardei grasi

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi potrivit de mari, bateţi cu bătătorul de lemn, săraţi, piperaţi şi treceţi prin caşcaval ras. Faceţi un aluat subţire din ou, făină şi apă sau lapte, treceţi şniţelele prin aluat, apoi prin pesmet şi prăjiţi în ulei încins.

Le rumeniţi frumos, le scoateţi pe şerveţele de hârtie, apoi le mutaţi pe platou curat sau pe farfuriile de servit. Le serviţi calde, cu salată de roşii şi ardei gras crud, pâine proaspătă şi vin alb.

Salata de roşii şi ardei: spălaţi legumele, le tăiaţi felii subţiri, le strângeţi într- un castron, săraţi şi adăugaţi un sos din ulei, oţet şi puţină miere de albine.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.