Snitele ca la Covasna

Printeaza

O reteta foarte simpla de snitele din carne de vitel sau carne de porc fara os, oua, ciuperci, cascaval ras, sare si piper.

Ingrediente:Snitele ca la Covasna

  • 400 g carne de vitel sau de porc fara os
  • 7 oua
  • 150 g ciuperci
  • putin cascaval ras
  • putina faina
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai carnea ca pentru şniţele şi o baţi cu ciocanul. Le sărezi, le pipe­rezi, le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei încins. Apoi iei pe rând câte un ou şi-l baţi făcând din fiecare ou o omletă subţire.

Pe fiecare omletă pui un şniţel şi le rulezi. Le pui pe un platou. Căleşti şi ciupercile şi le presari peste rulouri. Razi puţin caşcaval peste rulouri şi ciuperci.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.