Snitel vienez in pesmet

Printeaza

Snitel vienez in pesmet din: piept de curcan, oua, faina, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Snitel vienez in pesmet

  • 4 felii piept de curcan
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • 100 g pesmet
  • ulei sau unt pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se bate uşor cu ciocanul pentru carne şi apoj se presară cu sare şi piper pe ambele părţi. Se pun făina şi pesmetul în farfurii separate şi un al treilea vas cu ouăle bătute.

Se trec bucăţile de carne întâi prin făină, apoi prin ouă şi apoi prin pesmet. Se prăjesc în mult unt topit sau unt amestecat cu ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.