Şniţel vienez cu legume

Printeaza

Şniţel vienez cu legume din: piept de pui, oua, pesmet, faina, ulei, sare, piper, cartofi, iaurt, amestec de legume congelate, ulei, sare.

Ingrediente:Snitel_vienez_cu_legume

  • 4 felii piept de pui
  • 2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

pentru garnitura:

  • 4 cartofi mari
  • 1 pahar mare de iaurt
  • amestec de legume congelate
  • 1 lingura ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli cartofii foarte bine şi îi fierbi în coajă. Apoi îi cureţi şi îi tai în cuburi mici, după care îi ames­teci cu iaurtul foarte bine scurs şi bătut înainte. Potriveşti gustul de sare. Legumele congelate le pui să fiar­bă în apă clocotită, apoi le pui să se scurgă foarte bine şi le ames­teci cu foarte puţin uiei şi sare.

Feliile de carne le baţi cu ciocanul de şniţele, fără să le rupi. Le treci apoi prin făină, ou bătut şi sare, piper şi pesmet. Scuturi excesul de pesmet şi pui carnea la prăjit. Serveşti şniţelul cu salata de cartofi şi legumele mexicane, iar după, gust poţi servi şi iaurt.

Şniţel vienez cu legume

Snitel_vienez_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.