Snitel vienez cu ganitura

Printeaza

Snitel vienez cu ganitura din: muschi de porc, oua, boia dulce, sare, piper negru, fulgi de porumb, ulei, cartofi, unt, lapte, salata verde, masline, ulei de masline, rosii, castraveti, patrunjel.

Ingrediente:Snitel_vienez_cu_ganitura

  • 400 g muschi de porc
  • 3-4 oua
  • o lingurita boia dulce
  • sare
  • piper negru macinat
  • 200 g fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit

pentru garnitura:

  • 800 g cartofi
  • 50 g unt
  • 500 ml lapte
  • o salata verde
  • 100 g masline
  • 3 lingurite ulei de masline
  • 2-3 rosii
  • 3 castraveti
  • o legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Se taie muşchiul de porc felii porivite, se condimentează cu sare şi piper şi se bat cu ciocanul de şniţele.

Se aşază pe un platou, se ung cu ulei, apoi se acoperă cu o folie de plastic şi se lasă la rece.

Separat, se curăţă cartofii, se spală şi se taie cubuleţe.

Se pun să fiarbă în apă cu sare şi, după ce au fiert, se scurg de zeamă şi se pasează cu untul şi laptele.

Se spală salata, roşiile şi castraveţii, se taie ca pentru salată şi-se amestecă într-un bol cu măslinele, sare, piper şi ulei de măsline.

Se bat ouăle într-un bol, cu sare, piper şi boia şi se scot bucăţile de carne din frigider.

Fulgii de porumb se dau prin robot şi se pun într-un bol de plastic.

Se trece fiecare felie de carne prin fulgi-ou-fulgi şi se prăjesc în uleiul încins.

Se servesc cu garnitură de piure şi salată.

Snitel vienez cu ganitura

Snitel_vienez_cu_ganitura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.