Şniţel umplut cu spanac

Printeaza

Snitel umplut cu spanac: piept de pui, spanac, smantana, telemea de oaie, sare, piper, oua, faina, pesmet, ulei.

Şniţel umplut cu spanac

Ingrediente:

  • 4 bucăţi piept de pui dezosat
  • 300 g spanac
  • 2 linguri smântână groasă
  • 50 g telemea de oi
  • sare
  • piper

Ingrediente pentru crusta de şniţel:

  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • 3 linguri pesmet
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Baţi carnea cu ciocanul de şniţele, având grijă să nu se subţieze sau să se rupă. Condimentezi cu sare şi piper după gust şi laşi la rece 20 de minute, ca  să se frăgezească.

Intre  timp, opăreşti spanacul în apă, cu o linguriţă de sare, îl scurgi apoi de apă şi îl tai şuviţe.

Amesteci spanacul cu telemeaua rasă şi cu smântână. Umpli fiecare felie de carne cu spanac şi o pliezi, având grijă să nu iasă umplutura pe dinafară.

Treci şniţelele prin făină, ou bătut, pesmet şi le prăjeşti în ulei bine încins, până se rumenesc frumos. Le serveşti calde, cu o salată alături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.