Snitel de porc cu cascaval

Printeaza

Snitel de porc cu cascaval din: cotlete, cascaval, ardei gras, parmezan, patrunjel verde, oua, pesmet, faina, piper, sare si ulei.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:

  • 4 cotlete fara os
  • 150 g cascaval
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingurita cu parmezan
  • 2-3 fire de patrunjel verde
  • 2 oua
  • 2 linguri cu pesmet
  • 2 linguri cu faina
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Taie cotletele în două, pe grosime, iar caşcavalul în felii grosuţe. Toacă ardeiul în cubuleţe, iar pătrunjelul cât mai fin. Bate feliile de carne pe ambele părţi, sărează- le, piperează-le şi lasă-le deoparte. Ajriestecă pesmetul cu parmezanul, bate ouăle.

Presară pe fiecare bucată de carne puţin pătrunjel şi un pic de ardei, pune câte o felie de caşcaval, împătureşte şi prinde cu scobitori.

Dă şniţelele prin făină, ou şi amestecul de pesmet şi lasă-le la rece 30 de minute. încinge uleiul şi prăjeşte-le până ce se auresc pe fiecare parte. Serveşte-le fierbinţi, cu salată şi orez.

Snitel de porc cu cascaval

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • snitele de porc la cuptor

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    E foarte bun snitelul preparat in felul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.