Snitel din zarzavat

Printeaza

 

O reteta delicioasa de snitel din: morcovi, fasole verde, pareunjel, rosii, ou, faina, ulei, peSnitel din zarzavatsmet si verdeata.

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 100 g fasole verde
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1/2 kg roşii
  • l ou
  • 4-5 linguri de făină
  • 150 ml ulei
  • 100 g pesmet
  • verdeaţă după gust

 

Mod de preparare:

Cureţi pătrunjelul şi  morcovii, îi speli şi îi pui la fiert în apă clocotită. Tot în apă clocotită pui şi fasolea verde. După ce au fiert, le scurgi şi le tai cuburi mici. Le amesteci cu roşiile decojite, făină, ou şi verdeaţă.

Le dai formă de şniţele pe care le treci prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins. Le scoţi pe şervete de hârtie. Sunt foarte bune cu maioneză de cartofi preparată fără sare din cartof fiert, amestecat cu ulei exact ca la maioneza de ou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.