Snitel din piept de pui cu mango

Printeaza

Snitel din piept de pui cu mango din: piept de pui, mango, ulei, margarina, cascaval, boia, curry, patrunjel, marar, frunze de telina, busuioc, sare si piper.

Ingrediente:

  • 6 fileuri de piept de pui (cca 150 g fiecare)
  • 2 fructe de mango
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri margarina
  • 150 g cascaval
  • 1 praf de boia dulce
  • 1 praf de curry
  • 2 linguri patrunjel verde, tocat
  • 1 lingura marar verde, tocat
  • 1/2 lingura frunza de telina tocata
  • 1/2 lingura busuioc verde, tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fileurile de pui se spala, se usuca cu un servet si se bat usor cu un ciocan de snitele. Intr-o tigaie, se incinge uleiul si se prajeste carnea, cate 4 minute pe ambele fete.

Snitelele se scot din tigaie si se condimenteaza cu sare, piper, curry si boia, dupa care se aranjeaza, unul langa altul, pe fundul unui vas Yena uns cu margarina.

Fructele de mango se curata de coaja, se taie in doua, iar pulpa se taie felii de 2 mm grosime.

Cascavalul se da pe razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca apoi cu toata verdeata tocata.

Feliile de mango se repartizeaza pe snitelele din piept de pui. Deasupra se presara amestecul de verdeata cu cascaval.

Vasul Yena se introduce in cuptorul incins, pentru 15-20 de minute, la foc mediu. Preparatul se serveste imediat cum este scos din cuptor.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. snitel din piept de pui fac cel putin o data la 2 saptamani, dar cu mango n-am mai mancat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.