Snitel din piept de curcan

Printeaza

Snitel din piept de curcan din: piept de curcan, fulgi de porumb, boia, mac, ulei, seama de lamaie, sos de soia, rosii, sare, piper, valeriana.

Ingrediente:Snitel_din_piept_de_curcan

  • piept de curcan la cuptor
  • 6 linguri de fulgi de porumb
  • 1/2 linguriţă de boia
  • 1 linguriţă de mac
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 3 linguri de zeamă de lămâie
  • 1 lingură de sos de soia
  • 2 linguri de roşii pasate
  • sare
  • piper
  • frunze de valeriană

 

Mod de preparare:

Feliază pieptul de curcan ca pentru şniţele şi stropeşte-le cu un amestec din 2 linguri de zeamă de lămâie, sosul de soia şi o lingură de ulei.

Pisează fulgii de porumb, amestecă-i cu boiaua, macul, sarea şi piperul, apoi transferă-le într-o farfurie. Pensulează feliile de carne cu roşii pasate şi dă-le prin amestecul cu fulgi de porumb din farfurie.

Aşază şniţelele pe pat de valeriană stropită cu suc de lămâie şi ulei de măsline, presară peste ele pesmetul rămas în farfurie şi serveşte-le.

Snitel din piept de curcan

Snitel_din_piept_de_curcan

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.