Şniţel din carne tocată

Printeaza

Şniţel din carne tocată din: carne macra, unt, pesmet, piper si sare.

Ingrediente:Şniţel din carne tocată

  • 600 g carne macră
  • 2 linguri unt sau untură
  • 1/2 pahar pesmet pisat
  • puţin piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea, spălată, se trece prin maşina de tocat sau se toacă cu satîrul, se amestecă bine cu sare şi piper.

Din această pastă se fac şase turtiţe de grosimea unui centimetru, se dau prin pesmet şi se prăjesc în grăsimea fierbinte.

Se servesc cu cartofi prăjiţi, pire de cartofi sau legume fierte şi opărite cu unt.

 

Pofta buna!

 


 

Şniţel din carne tocată

Snitel cu boia

Snitel cu boia din: pulpa de porc, oua, faina, pesmet, ulei, unt, piper, sare, boia. Ingrediente: 700 g pulpă de porc 2 ouă 100 g făină 150 g pesmet 200 ml ulei 100 g unt 1/2 linguriţă de piper 1/4 linguriţă de boia sare   Mod de preparare: Taie carnea în felii, dă-le cu sare […]

 

Anghemacht cu carne de vită cu garnitură de cartofi natur

Cum se prepara Snitel de porc in stil vienez (VIDEO)

Snitel de porc in stil vienez: Ingrediente: 1 kg fleică pulpă de porc 2 ouă 2 linguri muştar de Dijon 200-300 g pesmet 200-300 g făină sare piper ulei pentru prăjit   Cum se prepara Snitel de porc in stil vienez:     Pofta buna! Poate te intereseaza si: Snitel vienez cu ganitura   Snitel […]

Snitel de porc in pesmet

Snitel de porc in pesmet

Snitel de porc in pesmet din: cotlete de porc, sare, faina, pesmet, ou, lapte, ulei. Ingrediente: 6 cotlete de porc 1/2 linguriţă sare 40 g făină 65 g pesmet 1 ou 4 linguri lapte 3 linguri ulei   Mod de preparare: Se taie grăsimea de pe cotlete, iar feliile de carne se aşază între două foi […]

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/snitel-din-carne-tocata html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.