Snitel de varza

Printeaza

Ingrediente:Snitel de varza

  • 1 varză mică, mai îndesată
  • 2 ouă
  • untură (untdelemn)
  • 2 linguri făină
  • 200 g pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Varza se grijeşte, se taie felii, se pune la fiert în apa clocotită şi sărată .

Când sunt pe jumătate fierte, se scot feliile, se scurg şi se usucă. Se bat ouăle şi făina se încinge untura .

Se trec feliile de varză prin ou făină şi apoi prin pesmet .Se prăjesc în untură destulă, pe ambele părţi.

Se oferă singure, cu lapte prins, sau garnitură.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.