Snitel de telina cu cascaval

Printeaza

Snitel de telina cu cascaval din: telina, cascaval, ou, pesmet, unt, sare, piper.

Ingrediente:Snitel_de_telina_cu_cascaval

  • 1 ţelină potrivită (de circa 500 g)
  • 400 g caşcaval
  • 1 ou, pesmet, unt
  • sare, piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ţelina, o speli şi o tai felii groase de 1 deget, apoi le fierbi circa 45 de minute şi le scurgi. Tai felii de caşcaval groase şi mari cât feliile de ţelină şi faci sandvişuri: 1 felie de caşcaval o aşezi între 2 feli de ţelină.

Dai „pacheţelele” prin ou bătut (cu 1 lingură de apă, sare şi piper) şi prin pesmet. Rumeneşti în unt şniţelele de ţelină pe fieca­re parte şi le consumi calde cu un rachiu alături

 

Snitel de telina cu cascaval

Snitel_de_telina_cu_cascaval

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.