Şniţel de pui cu andive

Printeaza

Şniţel de pui cu andive din: iaurt, sare, piper, boia, piept de pui file, pesmet, fulgi de porumb, ulei, andive, mustar dijon, maioneza, busuioc, miere, sare, piper.

Ingrediente:Snitel_de_pui_cu_andive

pentru snitel:

  • 400 g iaurt
  • 1 lingurita sare
  • 1 praf de piper
  • 1 lingurita boia
  • 1 piept de pui file
  • pesmet
  • fulgi de porumb
  • 100 ml ulei pentru prajit

pentru salata:

  • 2 andive
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 80 g maioneza
  • 1 praf de busuioc
  • 1/2 lingurita miere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amesteci într-un castron iaurtul, sare, piper şi boia. în acest amestec laşi să se marineze 1/2 oră felii subţiri de piept de pasăre.

Pentru salată, treci rapid, prin jet de apă rece, frunzele de andive.

Le pui la scurs pe şerveţele. Păstrezi 3-4 întregi, iar restul le tai în fâşii nu foarte subţiri.

Amesteci andivele cu maioneza, muş-tarul, busuiocul, mierea, sare şi piper după gust.

Zdrobeşti fulgii de porumb şi îi amesteci cu pesmetul şi un praf de sare.

Scoţi pe rând feliile de pui din marinată, cu iaurt pe ele, le dai prin fulgi şi pesmet şi le prăjeşti.

Şniţel de pui cu andive

Snitel_de_pui_cu_andive

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.