Snitel de porc cu migdale

Printeaza

Snitel de porc cu migdale din: carne de porc, faina, ulei, mangold, hasme, sunca, samburi de migdale, sare, piper.

Ingrediente:Snitel_de_porc_cu_migdale

  • 400 g carne de porc bătută
  • sare
  • piper
  • puţină făină
  • 3-4 linguri ulei de arahide
  • 1 lingură ulei de chili
  • 500 g mangold
  • 3 hasme
  • 125 ml fond de vitei (gata preparat)
  • 100 g şuncă de Parma
  • 50 g sâmburi de migdale

 

Mod de preparare:

Se taie carnea fâşii. Fâşiile de carne se trec prin sare, piper şi făină. Se toarnă cele două sosuri în wok, se încing, şi se prăjesc feliile de carne cca 4-5 minute, amestecând continuu.

Se iau de pe foc şi se păstrează calde.

Se curăţă mangoldul, se spală, se lasă la scurs şi se taie mărunt. Se curată hasme-le şi se taie mărunt. Se prăjesc cuburile de haşme împreună cu mangoldul 2-3 minute în uleiul rămas.

Se adaugă fondul de viţel, iar amestecul se lasă 4-5 minute la prăjit la foc mic. Se taie şunca felii subţiri si se adaugă în tigaie împreună cu carnea.

Se prăjesc sâmburii de migdale într-o tigaie fără ulei. Mâncarea se aşază pe farfurii şi se serveşte presărată cu sâmburi de migdale.

Snitel de porc cu migdale

Snitel_de_porc_cu_migdale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.