Şniţel de peşte cu paste

Printeaza

Şniţel de peşte cu paste

Ingrediente:Şniţel de peşte cu paste

  • 300 g paste de orez late
  • 4 fileuri de peşte
  • un borcan de ciuperci marinate
  • o conservă de mazăre
  • 250 g roşii cherry
  • două ouă
  • 250 g făină
  • 100 g măsline negre
  • bicarbonat
  • busuioc
  • salată verde
  • sare, piper
  • ulei
  • oţet balsamic

Preparare:

Ouăle se bat cu o furculiţă şi se pun într-un castron împreună cu două linguri de apă, sarea, piperul, un vârf de cuţit de bicarbonat şi făina adăugată treptat până când rezultă un aluat curgător, dar nu foarte lichid.

Fileurile de peşte se condimentează, se trec prin acest amestec şi se prăjesc în ulei încins.

Se scot cu o spumieră, se pun pe un şervet absorbant, apoi se ţin la cald. Pastele de orez se fierb în apă cu sare, se trec sub un jet de apă rece şi se pun într-o strecurătoare.

Se amestecă împreună cu mazărea scursă de apă, ciupercile marinate tăiate în jumătăţi, busuiocul uscat, sarea, piperul şi puţin ulei.

Se serveşte alături de fileurile de peşte calde şi o salată din roşii, măsline feliate, salată verde, sare şi piper.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu am incercat pana acum sa fac snitel de peste. Cred ca iese bun. O sa fac.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.