Snitel de legume

Printeaza

Snitel de legume 

Ingrediente:Snitel de legume

  • 2 morcovi
  • 1 pătrunjel
  • 4 cartofi
  • 1/4 de varză
  • o mână de fasole
  • una de mazăre
  • 2 ouă
  • 2 linguri făină
  • 1 lingură brânză rasă
  • 1 lingură pesmet
  • 2 linguri untură
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se fierb împreună sau separat, în apă cu sare: morcovii, pătrunjelul, cartofii fără coajă, varza (opărită mai înainte), fasolea verde şi mazărea boabe, verde. Se scurg bine din apă şi se toacă împreună, afară de mazăre, potrivit de mărunt.

Separat se amestecă o lingură de făină cu două ouă, se adaugă zarzavatul, brânza rasă şi sare dacă mai trebuie.

Se ia cu lingura din compoziţie, se fac chiftele rotunde cu mâna dată prin făină şi se turtesc apoi în formă de şniţel, pe un fund presărat cu pesmet.

Se rumenesc în untură şi se servesc cu salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.