Snitel de curcan

Printeaza

Snitel de curcanSnitel de curcan

Ingrediente:

  • carnea de la pieptul curcanului
  • 1 pahar faina
  • 1 ou
  • condimente
  • piper dupa gust
  • 1 cana pesmet
  • 250 g untura sau ulei

 

Mod de preparare:

Se scoate carnea de pe pieptul curcanului, se taie in bucati potrivite, apoi se bate pentru a se lati cu un ciocan pentru snitele.

Se dau bucatile de carne prin faina si ou batut in care s-a pus piper si un pic de condimente si apoi se tavalesc prin pesmet si se prajesc in grasime sau ulei, pe ambele parti. Cand sunt gata se pot servi cu cartofi prajiti, piure, varza calita etc.

Snitel de curcan

Snitel de curcan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.