Snitel de curcan în crusta de susan

Printeaza

Snitel de curcan în crusta de susan din: file din piept de curcan, sare, piper, ou, faina, susan, morcovi, ciuperci, mazare, unt, ulei, sos de soia.

Ingrediente:Snitel_de_curcan_în_crusta_de_susan

  • 8 bucati file din piept de curcan pentru snitel (circa 80 g)
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 10 linguri susan
  • 2 morcovi medii
  • 100 g ciuperci champignon
  • 100 g mazare tucara
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri sos de soia

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie, apoi condimentaţi-o cu sare şi piper. Bateţi oul. Puneţi făina şi susanul pe câte o farfurie plată.

Spălaţi şi curăţaţi legumele, tăiaţi ardeiul fâşii, iar morcovii bucăţi. Tăiaţi ciupercile în două, iar mazărea, după cum doriţi.

Daţi şniţelele prin făină, apoi prin ou şi susan. Prăjiţi-le în unt cca 4 minute pe fiecare parte. 4 Prăjiţi legumele şi ciupercile în uleiul încins cca 5 minute.

Condimentaţi-le cu sare, piper şi sos de soia. Serviţi-le alături de şniţele.

Snitel de curcan în crusta de susan

Snitel_de_curcan_în_crusta_de_susan

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.