Şniţel cu şuncă şi fasole verde

Printeaza

Şniţel cu şuncă şi fasole verde din: piept de pui, kaiser, oua, pesmet, curry, fasole verde, usturoi, ardei capia, ardei iute, ceapa rosie, otet de mere, ulei, sare, piper, dovlecei, castraveti verzi.

Ingrediente:Snitel_cu_sunca_si_fasole_verde

  • doua piepturi de pui
  • 4 felii de kaiser
  • doua oua
  • 50 g pesmet
  • 5 g curry
  • tarhon
  • 500 g fasole verde
  • un catel de usturoi
  • doi ardei capia
  • un ardei iute
  • o ceapa rosie
  • otet de mere
  • ulei
  • sare
  • piper
  • dovlecei
  • castraveti verzi

 

Mod de preparare:

Ouăle se bat cu o furculiţă, amestecate cu sare, piper şi curry. Piepturile de pui se dezosează, se spală, se şterg cu şervete absorbante şi se crestează în interior, sub forma unui buzunar.

Se condimentează în interior şi exterior, se umplu buzunarele cu bucăţi de kaiser şi se trec prin amestecul de ou.

Se trec apoi prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins la foc mic, ca să nu se ardă pesmetul şi să se facă carnea.

Fasolea verde se spală, se taie în bucăţi mai mici şi se fierbe în apă cu sare.

Ceapa se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Se căleşte în puţin ulei încins împreună cu ardeii capia şi ardeiul iute tocaţi, se adaugă fasolea, usturoiul tocat şi se prăjeşte zece minute.

Se pune alături de şniţelele de pui, se presară cu tarhon tocat şi se stropeşte cu o lingură cu oţet de mere.

Se servesc cu o salata de dovlecei sau castarveti verzi.

Şniţel cu şuncă şi fasole verde

Snitel_cu_sunca_si_fasole_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.