Snitel cu garnitura

Printeaza

Snitel cu garnitura din: piept de pui, caise uscate, cascaval, frunze de salvie, migdale, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, unt, mazare, fasole pastai, morcovi, usturoi.

Ingrediente:Snitel cu garnitura

pentru snitel:

  • 3 bucati mai mari de piept de pui
  • 100 g caise uscate, smochine sau alte fructe confiate
  • 100 g cascaval
  • 6 frunze de salvie
  • 50 g migdale pisate
  • 3 oua
  • 100 g faina
  • 150 g pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

pentru garnitura:

  • 1 lingurita de unt
  • 1 cana de mazare
  • 1 cana de fasole pastai
  • 1 cana de morcovi mici
  • 1 catel de usturoi

 

Mod de preparare:

Dezosezi pieptul de pui, îi scoţi pielea, faci buzunare fiecărei bu­căţi de piept de pui şi le condi­mentezi cu sare şi piper, într-un castron amesteci fructe­le tăiate mărunt, caşcavalul ras mare, migdalele, frunzele de sal­vie tăiate mărunt şi 1 ou bătut.

Omogenizezi bine şi, cu această compoziţie umpli fiecare bucată de piept, le prinzi cu scobitori, le treci prin făină, ou bătut, pesmet şi le prăjeşti în mult ulei, foarte bine încins, apoi le scoţi pe şerveţele de bucătărie.

Pregăteşti garnitura: Intr-o tigaie cu 1 lingură de unt, sotezi o cană de mazăre, 1 cană de păstăi, 1 cană de morcov mic, toate congelate şi fierte în preala­bil în apă cu sare împreună cu un căţel de usturoi.

Serveşti şniţelul tăiat, alături de garnitură.

Snitel cu garnitura

Snitel cu garnitura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.