Smantana la ceaun

Printeaza

 

O reteta simpla si gustoasa de smantana la ceaun din: smantana, branza, malai si sare.Smantana la ceaun

Ingrediente:

  • 250 g smântână
  • 100 g brânză grasă fărâmiţată
  • 2-3 linguri mălai
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Intr-un ceaun pui la fiert smântână cu sarea. După ce clocoteşte, dai focul la mic şi o laşi să mai scadă, apoi îi adaugi brânza şi mălaiul, ames­tecând mereu.

Laşi să fiarbă până ce se îngroaşă şi grăsimea iese la suprafaţă. Este delicioa­să cu mămăligă caldă, la masa de dimineaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.