Slush din ananas şi fructe de pădure

Printeaza

O reteta de slush din ananas si fructe de padure din: gheata, capsuni, ananas, suc de ananas, lapte praf degresat, zahar vanilat si menta.

Ingrediente:Slush din ananas şi fructe de pădure

  • 8 cuburi de gheata
  • 250 g capsuni curatate, congelate
  • 250 g bucati de ananas proaspat sau congelat
  • 120 ml suc de ananas
  • 2 linguri lapte praf degresat
  • 1 lingura zahar vanilat sau zahar tos, sau dupa gust
  • fire de menta proaspata, pentru ornat (optional)

 

Mod de preparare:

Se pun cuburile de gheata intr-un robot de bucatarie si se proceseaza pana ce sunt sfaramate fin de tot. Ca alternativa, se pot zdrobi intr-o punga de congelator, cu un rulou, si abia apoi puse in procesor.

Se adauga capsunile, bucatile de ananas, sucul de ananas si laptele praf si se proceseaza pana ce mixtura este destul de omogena, dar mai sunt inca vizibile bucatele mici de fruct sau de gheata.

Se gusta si se indulceste cu zahar, daca este necesar.(Cantitatea de zahar necesara depinde de dulceata fructelor.) Se proceseaza din nou, rapid. Se toarna slush-ul in pahare inalte, se orneaza fiecare pahar cu un fir de menta-ananas, daca se doreste, si se serveste cu lingurite cu coada lunga.

Slush din ananas şi fructe de pădure

Slush din ananas şi fructe de pădure

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.