Salata clasica de rosii cu ceapa si verdeata

Printeaza

Salata clasica de rosii cu ceapa si verdeata din: rosii, ulei, sare, verdeata, ceapa, piper.

Ingrediente:Slata clasica de rosii cu ceapa si verdeata

  • 1,5 kg roşii
  • 50 ml untdelemn
  • sare
  • verdeaţă
  • 2 cepe
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Roşiile, spălate, se taie felii, se amestecă bine cu ceapa, curăţată, spălată şi tăiată mărunt, iar deasupra se toarnă untdelemnul, sarea şi verdeaţa tocată.

Se poate servi salata şi fară untdelemn sau verdeaţă. Ceapa se toacă, nu se rade.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.