Slanina la saramura

Printeaza

 Slanina la saramura

Pui apă şi sare într-un vas şi amesteci bine, să se topească sarea. Pui în apă un ou şi dacă oul se ridică la suprafaţă saramura este bună.

Intr-un borcan mai mare sau o găleată cu capac aşezi bucăţile de slănină, torni saramura peste ele atât cât să le acopere, pun capacul şi o ţi într-un loc răcoros.

Din când în când scot câte o bucată de slănină, o speli şi o pui la frigider. Slănina se frăgezeşte cu tot cu şorici şi este o bunătate cu ceapă sau usturoi verde.

Slanina la saramura

Slanina la saramura

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.