Sitari umpluti

Printeaza

Sitari umpluti 

Ingrediente:Sitari umpluti

  • 6 sitari
  • 1 ceapă mică
  • 100 g slănină
  • 100 g ciuperci
  • 1 lingură unt
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 200 g slănină
  • 6 felii de pâine

 

 

Mod de preparare:

Se pregătesc sitarii la fel ca pentru frigare. Se scot intestinele, se taie mărunt împreună cu ceapa, slănina şi ciupercile. Se prăjesc uşor 15 minute cu puţin unt, la foc potrivit.

Se adaugă sare, piper, şi cînd totul s-a mai răcorit, şi 1 ou.

Se amestecă bine, se umplu sitarii. Se învelesc în felii foarte subţiri de slănină, se ung cu unt şi se frig în tavă, la cuptor.

Se servesc pe felii de pâine prăjită în unt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sitarul e peste, nu?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.