Sirop pentru insiroparea torturilor

Printeaza

Sirop pentru insiroparea torturilor

Ingrediente:Sirop pentru insiroparea torturilor

  • 250 g miere de albine
  • 300 ml apă
  • coajă de lămâie
  • 1/2 baton de vanilie

Mod de preparare:

Apa se pune la fiert, după care se adaugă coaja de lămâie, vanilia şi se trage vasul de pe foc. Se lasă să se răcorească şi, când încă mai este cald, se adaugă mierea şi se amestecă până la completa dizolvare. Se strecoară şi se foloseşte rece.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.