Sirop de trandafiri

Printeaza

Sirop de trandafiri din: petale de trandafiri, zahar, apa, sare de lamaie.

Ingrediente:Sirop de trandafiri

  • 1 farfurie cu petale de trandafiri curăţate de partea albă
  • 500 g zahăr
  • 250 ml apă
  • 1 pliculeţ sare de lămâie

 

 

Mod de preparare:

Freci petale de trandafiri cu sare de lămâie până ce îşi lasă sucul roşiatic din ele.

Separat, într-un vas pui la fiert apa cu zahărul, laşi pe foc şi când siropul este legat, adaugi sucul petalelor de trandafiri şi-l fierbi circa 10 minute.

Il laşi să se răcească, apoi îl torni în sticle pe care le legi şi le aşezi în cămară.

Poţi folosi acest sirop şi la glazurarea prăjiturilor şi a torturilor.

 

 

 

Incoming search terms:

  • sirop de trandafiri
  • cum se face siropul de trandafiri
  • sirop de trandafiri reţetă

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.