Sirop de coacaze

Printeaza

Sirop de coacaze

Ingrediente:Sirop de coacaze

  • 1 litru zeamă de coacăze
  • 1 kg zahăr
  • 1 litru apă
  • 2 linguri suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Zeama de coacăze se obţine astfel: coacăzele bine coapte se strivesc cu mâna într-un bol mare cu 250 g apă. Se storc printr-un tifon des şi se amestecă cu restul ingredientelor de mai sus. Se fierbe pe foc domol timp de 20 de minute până se leagă.

Când este aproape gata se pune sucul de lămâie. Când este destul de legat, se pune în sticle cu dop de cauciuc şi se împăturesc bine până a doua zi. Acesta este un proces de sterilizare garantat.

Incoming search terms:

  • sirop de coacaze
  • cum se face siropul de coacaze
  • sirop de coacaze reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.